Konak Kahramanlar Mustafa Öğütveren Ortaokulu
1418 Sokak No 1 Kahramanlar KONAK İZMİR

VİZYON

VİZYONUMUZ: Milli ve insani değerlere bağlı, özgür düşünen, üretken ve gelişime açık, çevre bilinci ve insan hakları konularında yetişmiş, kendini ifade edebilen, toplumla barışık, özgüveni yüksek, sorunlara çözüm üreten, hukukun üstünlüğüne inanan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri ışığında çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, kendine hedefler koyabilen, üretkenliği kendine mutluluk kaynağı sayan, milli ve manevi değerleri rehber edinmiş iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Sosyal , Kültürel ve Sportif faaliyetlere katılım yapılmış ve öğrencilerimizin sosyal yönden gelişmesi hedeflenmiştir . Öğrencilerimizin almış olduğu belge ve madalyalar sergilenmektedir .
Kütüphane Kitap Sayısı :950
Öğretim Şekli :KAHRAMANLAR MUSTAFA ÖĞÜTVEREN ORTAOKULU SABAH GRUBU KAHRAMANLAR MUSTAFA ÖĞÜTVEREN İLKOKULU ÖĞLE GRUBU OLARAK EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRMEKTEDİR

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş